Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών πανελλαδικών εξετάσεων 2023.

 

 

 


ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της υπ΄ αριθμ. Φ.251/140232/Α5/11- 11-2022 (ΦΕΚ 5803 Β΄/14-11-2022) Υπουργικής Απόφασης που αφορά συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών πανελλαδικών εξετάσεων 2023 και εφεξής.

 

Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 5803 / τ.Β’ η υπ΄ αριθμ. Φ.251/140232/Α5/11-11-2022 Υπουργική Απόφαση (ΑΔΑ: Ψ8ΙΦ46ΜΤΛΗ-6ΒΑ) με τους συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και τους Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για την συμμετοχή των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων στη διαδικασία επιλογής για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων και στις Α.Σ.Τ.Ε. του Υπουργείου Τουρισμού, από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και εφεξής, δηλαδή από τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023 και εφεξής.

Παρακαλούμε για τη σχετική ενημέρωση των υποψηφίων με κάθε πρόσφορο τρόπο (όπως ενημέρωση στα Τμήματα της τελευταίας τάξης του Λυκείου, ανάρτηση στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας σας, καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων).

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΤΡΟΥ

 

08-07-22

Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.)

για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  και

παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, έτους 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2022 ξεκινούν από την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και λήγουν  την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Από την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, οι υποψήφιοι, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή αποκτούν αυτές τις μέρες, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Περισσότερα εδώ

 


08-07-22

Πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) 2022

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει σήμερα, τους πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) που αντιστοιχούν σε κάθε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου οι υποψήφιοι οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 τόσο των ΓΕΛ όσο και των ΕΠΑΛ να ενημερωθούν.

Ο πίνακας με τις ΕΒΕ σχολών ΓΕΛ σε μορφή xls

Ο πίνακας με τις ΕΒΕ σχολών ΕΠΑΛ σε μορφή xls

Περισσότερα εδώ

 


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Ενημέρωση σχετικά με συμπληρωματικές προκηρύξεις διαγωνισμών για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και στις Στρατιωτικές Σχολές, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σχετικό Έγγραφο 1

Σχετικό Έγγραφο 2

Σχετικό Έγγραφο 3


Εξέταση ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα Ειδικά Μαθήματα 2022

 


Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων 2022

Δείτε τα εξεταστικά κέντρα στους παρακάτω συνδέσμους:

Εξεταστικά κέντρα Αγγλικών 2022 - ΔΔΕ Δ ΑΘΗΝΑΣ

Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων 2022

 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΦΑΑ ΔΔΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ 2022

 


Οδηγίες προς τους υποψηφίους ενόψει Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

 

Διαβάστε προσεχτικά τις ΟΔΗΓΙΕΣ στον παρακάτω σύνδεσμο .

 

Επίσης, καλό είναι οι εξεταζόμενοι να μην φέρουν μαζί τους κινητό κατά την προσέλευσή τους στο Εξεταστικό κέντρο.

Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει σε επιτροπή επιτηρητών με δική του ευθύνη. Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί.

Η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού. Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, ο υποψήφιος θα υπογράψει σε ειδική κατάσταση ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του κινητού του.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Αλίμου εύχονται σε όλους τους υποψηφίους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !


ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ_ΔΔΕ Δ ΑΘΗΝΑΣ

 

Μεταβείτε στον σύνδεσμο πατώντας ΕΔΩ

 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ_ΔΔΕ Δ ΑΘΗΝΑΣ

 

Πατήστε ΕΔΩ για να ενημερωθείτε .....

 


ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Φ. Α. ΓΕΛ 2022

 

Πατήστε ΕΔΩ για να ενημερωθείτε

 


 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΧΩΡΟΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

 


ΑΝΑΡΤΗΣΗ Οδηγίες και Πρόγραμμα Τ.Ε.Φ.Α.Α. 2022 Δ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 


Δελτίο Εξεταζομένου και 10%

 

Πατήστε ΕΔΩ για να ενημερωθείτε σχετικά

 


Προκήρυξη  εισιτηρίων εξετάσεων με απολυτήριο λυκείου, για την εισαγωγή φοιτητών 
στο τμήμα  Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών 
του Α.Π.Θ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ